Logo
Alternativ nettbutikk
Gå til innhold

Dr. Edward Bach og hans blomstermedisin

Blomstermedisin >


Helt siden Dr. Edward Bach utviklet de 38 essensene fra blomstene til viltvoksende planter og trær i 1930-årene, har populariteten til de originale Bach blomstermedisiner vært stadig voksende. Millioner av mennesker, i over 70 land, bruker i dag essensene. De kan hjelpe deg å møte de følelsesmessige utfordringer i hverdagen positivt og gjenopprette indre balanse.

Hvordan bruker Bachs blomstermedisin?
Du kan bruke Bachs blomstermedisin enkeltvis eller lage en mikstur av ekstrakter som er skreddersydd til din emosjonelle tilstand.
Vannglass (kort sikt):
Ta fire dråper av den utvalgte essen i et glass med vann og drikk slukvis. Gjenta etter behov.
Mikstur (lang sikt):
Velg maksimum 7 essenser. Ta fire dråper av hver utvalgt essens i en 30 ml. flaske. Fyll med vann og litt alkohol. Ta fire dråper minst fire ganger daglig.
Bruk din Bachs blomstermedisin mikstur til du føler deg bedre.
Hvordan velge det Bachs blomstermedisin som er riktig for deg?
Å kjenne nøyaktig hva du føler er nøkkelen til det å kunne velge den blomstermedisin som passer best. Prøv å kjenne etter hvordan du føler deg akkurat nå. FInn så ut hvilket av remediene som passer til den sinnsstemningen du er i.
Noen ganger er det vanskelig å være ærlig mot seg selv. Svært få ønsker å bli sett på som sjalu eller overbeskyttende, men når vi først har innrømmet hva vi føler, er vi allerede langt på vei til å balansere følelsen. Så hvis du har problemer med å finne ut av følelsene dine, hvorfor ikke be en som kjenner deg godt om hjelp?
Syv generelle følelsgrupper
Dr. Bach laget et system med syv generelle følelsesgrupper. Innenfor disse gruppene kategoriserte han 38 individuelle blomstermedisiner. Hvert enkelt remedie er forbundet med en spesiell følelsemessig tilstand. De syv følesesgrupper er frykt, ensomhet; uinteressert i dine omgivelser, motløshet eller fortvilelse, overfølsomhet og manglende differensiering, overdrevent engasjement for andre, og usikkerhet.
RESCUE
I tillegg til de 38 originale Bach blomstermedisiner, utviklet Dr. Bach også den originale RESCUE miksturen, en kombinasjon av de fem originale Bach blomsteressensene, Impatiens, Star of Bethlehem, Cherry Plum, Rock Rose og Clematis, allerede i 1930-årene.
I dag blir RESCUE brukt av mennesker i mer enn 70 land, f.eks. i emosjonelt stressende situasjoner, slik som flyresier, eksamener, tannlegetimer eller jobbstress.

Marit

Tilbake til innholdet